Caféen på Flyvervej 5

I caféen på Flyvervej 5 kan du komme forbi hver mandag og torsdag kl. 9.30-12.30 til hyggeligt samvær og en kop kaffe, når der holdes Nørklecafé. Du kan slå dig ned og nyde en kop kaffe eller te og få en snak med andre beboere fra området. Alle er velkomne - med og uden håndarbejde!

Åbningstider i Nørklecaféen:  mandag og torsdag kl. 9.30-12.30

Der holdes også andre arrangementer og fællesspisninger i caféen og disse annonceres i Bysekretariatets nyhedsbrev og på Bysekretariatets facebookside.

 

I caféen på Flyvervej 5 finder du også Nordbyens madsted, Mad&Mad. Her kan du mandag til torsdag kl. 12-17 og fredag kl. 11-13 købe dagens ret - enten til at nyde i den hyggelige café, eller til at tage med hjem (tag gerne dine egne bøtter med).

Det er Strømmen, der driver Mad&Mad på Flyvervej 5. Her vil du møde elever, der er i gang med en STU-uddannelse (særligt tilrettelagt uddannelse). Strømmen samarbejder også med Finderiet på Grenåvej, som har indrettet lokalerne med møbler og nips - som i øvrigt godt kan købes.

Hos Mad&Mad er der fokus på sund og bæredygtig mad. Læs mere om menuer, priser og åbningstider på Mad&Mads facebookside.


 

 

 

Weltklasse!