Caféen på Flyvervej 5

I caféen på Flyvervej 5 kan du komme forbi hver mandag og torsdag til hyggeligt samvær og en kop kaffe. Du kan slå dig ned og nyde en kop kaffe eller te og få en snak med andre beboere fra området. Om formiddagen kan du deltage i Nørkleklub kl. 9.30-11.30 og Åben Café kl. 12.30-14.30.  Men du er også velkommen til at komme uden at deltage i disse arrangementer. Der holdes også andre arrangementer og fællesspisninger i caféen og disse annonceres i Bysekretariatets nyhedsbrev og på Bysekretariatets facebookside. Det er også i caféen at du kan møde Djurslands Retshjælp hver mandag kl. 10-12.

Åbningstider:  mandag og torsdag kl. 9.30-14.30

 

Mad&Mad

I caféen på Flyvervej 5 finder du fra den 3. februar også Nordbyens nye madsted, Mad&Mad. Her kan du mandag til torsdag kl. 16-19 købe aftensmad - enten til at nyde i den hyggelige café eller til at tage med hjem. Om fredagen er kan du få frokost kl. 12-14. Mad&Mad åbner som sagt mandag den 3. februar og denne dag er der åbningsreception med hjemmebag og kaffe kl. 15-17 - herefter vil det være muligt at købe aftensmad.

Det er Strømmen (tidligere Randers Bo- og Erhvervstræning), der driver Mad&Mad på Flyvervej 5. Her vil du møde elever, der er i gang med en STU-uddannelse (særligt tilrettelagt uddannelse). Strømmen samarbejder også med Finderiet på Grenåvej, som har indrettet lokalerne med møbler og nips - som i øvrigt godt kan købes.

 

 

Weltklasse!