Hvad er MyWay?

MyWay handler om at finde sin drømmerute i livet. Mange unge mistrives i de valg og forandringer, de står over for i deres ungdomsliv og kan derfor have brug for hjælp til at finde sig selv og deres rette vej i livet.  I MyWay får man hjælp til at finde sin vej ud af mistrivsel gennem nye venskaber, psykologsamtaler, gruppemøder og støtte til at gøre brug af de redskaber, du får i forløbet. Det vil hjælpe dig, som har det svært, til at træffe dine egne valg og være sikker i de valg, så du kan forfølge din drømmerute i livet.

 

Hvad laver vi?

Vejen til at finde din drømmerute veksler mellem individuel terapi og gruppeaktiviteter. Det vil foregå sammen med andre unge, som også er ved at finde deres vej i livet. Du kommer ca. til at bruge 2-4 timer om ugen på dette. Et MyWay-forløb varer ca. 4 måneder, og er tilrettelagt så man kan passe skole, arbejde og andre ting, som hører ungdomslivet til, ved siden af. En stor del af at finde sin drømmerute er at have gode rejsemakkere. Sammen med de andre på dit hold, kommer du til at lave sjove og hyggelige aktiviteter, som du gør med dine andre venner. Og her kan du desuden tale med nogen, som selv kender til at have det svært.

Der er åbent for henvisninger til nye hold i august, november og marts.

 

Hvem møder du i MyWay?

Forløbet er for unge mellem 15 og 25 år, som er bosiddende i Randers og omegn.Til at hjælpe dig godt på vej med din drømmerute, er Tine og Birgitte. De har alle en baggrund inden for psykologi og har før hjulpet unge med at finde deres vej i livet. De er nu klar til at være med til at finde din drømmerute.

    

Med dig følger selvfølgelig også de andre unge, som du møder i gruppen. Gruppen mødes på faste dage. Vi har en formiddagsgruppe og en eftermiddagsgruppe, så alle skulle have mulighed for at deltage uden at det får negativ betydning for skole eller arbejde. Grupperne mødes i alt 9 gange i hvert forløb. Der vil være 7-8 unge i gruppen, hvor vi ofte vil inddele jer i mindre grupper - specielt i starten, for at gøre det mere trygt at være og tale der. I gruppen tager vi udgangspunkt i forskellige emner, som er relevante for jer. Det kan være at bryde negative tankemønstre, at finde ind til sine værdier og hvordan man kan efterleve dem mere, at udfordre sig selv osv.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om MyWay, er du meget velkommen til at sende en mail på henvis.myway@msbolig.dk og så vil Tine vende tilbage til dig. Du er også velkommen til at kontakte Tine direkte på telfonnummer 4214 8605.

 

Metodehåndbog

Bysekretariatet har udgivet en metodehåndbog om den metode, der er brugt i MyWay, som du kan downloade her

 

 

 

Weltklasse!