Bysekretariatets nyhedsbrev - februar 2021

03-02-2021

 

 

 

 

Du modtager hermed Bysekretariatets månedlige nyhedsbrev. Her kan du læse nyt om aktiviteter og tilbud til beboerne i Randers Nordby.
God læselyst!

 

Kom på bamsejagt i Nordbyen - og på Nordre Fælled!

 

Fællesspisning - sammen hver for sig
Torsdag den 25. februar kl. 17 holder Bysekretariatet en online fællesspisning. Det foregår således:
· Maden afhentes i Ved Byskellet 3-5, kld. den 25. februar kl. 15.30-16.30.
· I inviteres til at deltage via en Messengergruppe, så du skal have Messenger og være klar kl. 17.
· Efter spisningen vil der være mulighed for at deltage i lege.
Menuen er ved at blive planlagt - og bliver slået op på facebooksiden, når den er klar! Det koster 30 kr pr. voksen og er gratis for børn under 14 år (sammen med voksne). Tilmelding hos Mia på 4214 8607. Betaling over Mobilepay 336476.

 

Bamsejagt i Nordbyen
Nordbyen er blevet invaderet af bamser. De sidder i vinduer i lejligheder, på kontorer og nogle af dem har forvildet sig ud på Nordre Fælled. Du kan således komme på bamsejagt i Nordbyen. Se hvor mange bamser I kan få vinket til eller lav en konkurrence om, hvem, der først finder den næste bamse.

P.s. Du kan bidrage til bamsejagten med at sætte en af dine egne bamser i vinduet - eller kontakte Sonja på 4214 8604, så kan du få en af Finderiets bamser til dit vindue. 

 

 

 

 

 

 

Mad&Mad
Mad&Mad holder fortsat åbent for take-away og med lidt andre åbningstider. Der er åbent mandag til torsdag kl. 12-17 og fredag kl. 11-13. Du kan se menuen og priser på Mad&Mads facebookside. I denne uge er der f.eks. pasta med svampe, fiskefrikadeller og jordskoksuppe med kylling på menuen de forskellige dage.

Coronaaktiviteter til unge
Her under coronanedlukningen laver Bysekretariatet forskellige aktiviteter målrettet børn, unge og familier. Til de unge er der lavet en facebook-gruppe, hvor der er aktiviteter - og hvor man også kan få udleveret forskellige kits til f.eks. at bage en kage eller bygge en redekasse eller få en bold eller andet sportsudstyr fra Get2Sport.
 

 

 

 

Nordbyens Million Skridt
Fra vinterferien har du mulighed for at deltage i Nordbyens Million Skridt! Det er en udfordring, der går ud på at vi sammen får gået eller løbet 1.000.000 skridt inden for kortest mulig tid. Der kommer flere oplysninger på facebooksiden, hvor du allerede fra denne uge vil kunne finde inspiration til ruter - og måske begynde at træne op til de million skridt.

Nørklecafé
Nørklecaféen holder indtil videre lukket for at forhindre smittespredning med coronavirus. Deltagerne er dog sammen hver for sig og mødes online. Når der åbnes op igen, er det mandag og torsdag kl. 9.30-12.30, du kan være med til hygge og socialt samvær over en kop kaffe i Mad&Mad på Flyvervej 5 - følg med på Bysekretariatets facebookside ang. hvornår der bliver åbnet igen.

 

 

 

 

 

 

Kom ud!
Flere gange om ugen kommer der forslag til udeaktiviteter, der er tilpasset dagens vind og vejr. Dagens forslag handler f.eks. om at lave iskunst. Du kan finde de mange gode forslag på facebook - i gruppen Kom ud i Nordbyen - eller på Bysekretariatets og Myretuens facebooksider.

 

Vinterferie i Nordbyen
I år bliver vinterferien anderledes end den plejer at være. Vi kan ikke være så mange forsamlet og kan derfor ikke lave det vi plejer. Derfor vil vi i stedet lave aktiviteter, hvor vi kan være sammen hver for sig. Vi laver online-banko og skattejagt, udleverer kits til bål og kreative aktiviteter. Følg med på Bysekretariatets facebookside og opslag i opgangene.

 

 

 

Råd til huslejen
Alle beboere i RandersBolig har mulighed for at få økonomisk rådgivning. Du kan få hjælp til at lægge budget, til at søge forskellige tilskud og til kontakt til kommune og kreditorer. Kontakt Mads på 2290 9388.

 

Månedens tip fra Råd til huslejen
Ydelsescentret i Randers Kommune oplever i øjeblikket en længere sagsbehandlingstid, grundet implementering af nyt IT-system, i forbindelse med visse ansøgninger, herunder ansøgning af forsørgelse og enkeltydelse. Har du brug for hjælp til forsørgelse, f.eks. ansøgning om kontanthjælp eller økonomisk hjælp til huslejen, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter kommunen, så ansøgningsprocessen kan påbegyndes. Har du spørgsmål/brug for rådgivning og vejledning, kan du kontakte økonomisk boligsocial medarbejder Mads Bjerre på tlf. 2290 9388.

 

 

 

 

 

 

Mangler du noget at læse i?
I Nordbyen er der flere muligheder for at finde bøger, du helt gratis kan tage med hjem. Der er krimier, slægtsromaner og alt der imellem. Du finder bøger i indgangen til Mad&Mad, i fuglehusene på Flyvervej 5 - og så er der et par steder rundt omkring i områderne. God læselyst!

Coronavirus
For at forhindre smitte med coronavirus er Bysekretariatet kun åbent efter aftale.

På vores facebookside deler vi information fra myndighederne - også på flere sprog - så følg med derinde. Det er også her vi slår op, hvis vi bliver nødt til at lave om eller aflyse aktiviteter.

 

 

 

Besøg vores hjemmeside bysekretariatet.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter i Nordbyen, læse det nyeste nummer af Nordbyposten eller se en film om det boligsociale arbejde.

 

Instagram

Facebookside

Hjemmeside

 

 

 

Copyright © 2020 Bysekretariatet, All rights reserved.

Our mailing address is:
bysekretariatet@msbolig.dk

Bysekretariatet er som en del af boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden omfattet af RandersBoligs persondatapolitik, som du kan læse mere om her
 

 
 


Bysekretariatet · Flyvervej 5, st. · Randers NØ 8900 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp

Weltklasse!