Bysekretariatets nyhedsbrev for december 2020

01-12-2020

 

 

Du modtager hermed Bysekretariatets månedlige nyhedsbrev. Her kan du læse nyt om aktiviteter og tilbud til beboerne i Randers Nordby.
God læselyst!

 

Glædelig jul fra alle os i Bysekretariatet!

 

Julegaveværksteder i Myretuen
En gang om ugen i hele december kan du være med til julegaveværkssteder i Myretuen for enden af Gl. Jennumvej. Der er tilmelding senest samme dag til Claire på 4214 8608.
Torsdag den 3. december kl. 14.30 til 16 – juledekorationer med lys.
Torsdag den 10. december kl. 14.30 til 16 – dåselys
Torsdag den 17. december  kl. 14.30 til 16 – lave din egne julenissefamilie
Mandag den 21. december kl. 13.00 til 15.00 – julegaver for venner og familie
Ellers kig forbi Myretuens hylder for inspiration til hvad du kan lave af julepynt af materialer du kan finde i naturen.

Julefællesspisning
Kom til hyggeligt julegaveværksted og julefællesspisning i Mad&Mad tirsdag den 8. december. Vi starter kl. 15 med julegaveværksted for både børn og voksne.
Kl. 17 spiser vi lækkert andebryst med tilbehør og til dessert er der risalamande - og måske er du den heldige, der finder mandlen? Der er tilmelding på forhånd i Mad&Mad på Flyvervej 5 og der kan betales kontant eller med Mobilepay. Det koster 30 kr. pr. voksen og børn under 14 år er gratis.

 

 

 

 

 

 

 

Mad&Mad
Mad&Mad er åbent mandag til torsdag kl. 12-19 og fredag kl. 11-13. Her kan du nyde et måltid mad eller købe take-away med hjem. Du kan se menuen og priser på Mad&Mads facebookside. I denne uge er der f.eks. kylling i karry, kalvespidsbryst og løgsuppe med ostecroutons på menuen de forskellige dage. Og her op til jul kan du købe en æske hjemmebagte småkager!

Foreninger og andre i Nordbyen
I Nordbyen er der aktivt foreningsliv. Det giver mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, som rollespil, motion, sociale aktiviteter og naturaktiviteter. Læs mere på vores hjemmeside under aktiviteter, hvor du også kan finde en oversigt over hvor børn og unge kan gå til sport og andre fritidsaktiviteter.

 

 

 

 

 

 

Råd til huslejen
Alle beboere i RandersBolig har mulighed for at få økonomisk rådgivning. Du kan få hjælp til at lægge budget, til at søge forskellige tilskud og til kontakt til kommune og kreditorer. Kontakt Mads på 2290 9388.

 

Månedens tip fra Råd til huslejen
SKAT har nu åbnet op for forskudsopgørelsen for 2021. Forskudsopgørelsen kan sammenlignes med en slags budget over din forventede indkomst og skat for det kommende år. Det er ekstra vigtigt at få rettet til i forskudsopgørelsen, hvis der er sket væsentlige ændringer i dine indtægtsforhold i 2020. Det kunne være situationer som:

  • Du har mistet dit job
  • Du har oplevet ændring i din indtægt
  • Du er begyndt i uddannelse
  • Er kommet på offentligt forsørgelse som f.eks. kontanthjælp, sygedagpenge, ressourceforløbsydelse med flere
  • Har arbejdet mere hjemmefra
  • Er blevet gift/skilt
  • Har haft selvstændig virksomhed

Så ønsker du at undgå at skulle betale restskat næste år, så er det bare med at få logget ind på www.skat.dk/forskud og få tjekket din forskudsopgørelse.

 

 

 

 

 

 

Glædelig jul og godt nytår
Vi i Bysekretariatet ønsker alle beboere, samarbejdspartnere og andre venner en glædelig jul og godt nytår! 

Der er lukket i Bysekretariatet mellem jul og nytår - men fra den 4. januar er vi på arbejde igen!

Coronavirus
Til alle vores aktiviteter sørger vi for at overholde myndighedernes retningslinjer vedrørende hyppig håndvask og afspritning, afstand og at vi ikke er for mange forsamlet. Derfor kan man trygt deltage i vores aktiviteter.
På vores facebookside deler vi information fra myndighederne - også på flere sprog - så følg med derinde. Det er også her vi slår op, hvis vi bliver nødt til at lave om eller aflyse aktiviteter.

 

 

 

Besøg vores hjemmeside bysekretariatet.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter i Nordbyen, læse det nyeste nummer af Nordbyposten eller se en film om det boligsociale arbejde.

 

Instagram

Facebookside

Hjemmeside

 

 

 

Copyright © 2020 Bysekretariatet, All rights reserved.

Our mailing address is:
bysekretariatet@msbolig.dk

Bysekretariatet er som en del af boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden omfattet af RandersBoligs persondatapolitik, som du kan læse mere om her
 

 
 


Bysekretariatet · Flyvervej 5, st. · Randers NØ 8900 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp

Weltklasse!