Bysekretariatets nyhedsbrev for januar 2020

02-01-2020

 

 

 

 

Du modtager hermed Bysekretariatets månedlige nyhedsbrev - nu med nyt udseende. Her kan du læse om nogle af de mange aktiviteter, Bysekretariatet tilbyder beboerne i Randers Nordby.
Du er altid velkommen til at besøge vores hjemmeside www.bysekretariatet.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter i Nordbyen og se en film om det boligsociale arbejde - eller kom forbi Bysekretariatet på Flyvervej 5.

 

Mad&Mad indrettes med fund fra Finderiet

 

Mad&Mad
Den 3. februar åbner Nordbyens nye madsted Mad&Mad på Flyvervej 5. Åbningen bliver fejret med en reception den 3. februar kl. 15-17. Her serveres der hjemmebag og kaffe og kl. 17-19 vil det være muligt at købe aftensmad.

Suppeaften
Bysekretariatet og Plejecenter Borupvænget fortsætter i 2020 med at indbyde naboer og andre intresserede til suppeaftener på Borupvænget. Næste gang er den 23. januar kl. 17.30-19. Det koster 35 kr. pr voksen og 20 kr. pr. barn. Tilmelding hos Inge på 2047 6473 eller Sonja på sonja@msbolig.dk 

 

 

 

Fællesspisning

Tirsdag den 21. januar kl. 17 er der fællesspisning i fælleshuset på Nørrebrogade 120. En fællesspisning er en mulighed for at møde naboer og spise sammen. Det koster 30 kr. pr. voksen og er gratis for børn under 14 år. Se opslag i opgange og på facebook for flere oplysninger.

Nordbyposten er udkommet
Midt i december udkom det nyeste nummer af Nordbyposten. Du kan læse Nordbyposten på Bysekretariatets hjemmeside her

 

 

 

Brandkadetter
På Falcks uddannelsescenter på Langvang er der hver onsdag en flok unge, der "går til brand". Her lærer de om brandslukning, førstehjælp og redning og får udfordret sig selv og hinanden. Hvis du går i 8.-10. klasse og kunne tænke dig at være med - det er i øvrigt gratis - så kontakt Sonja på 4214 8604.

 

Nørkleklub og Åben Café
Fra mandag den 6. januar er Nørkleklub og Åben Café tilbage efter juleferien. Her kan du hver mandag og torsdag kl. 9.30-14 være med til et hyggeligt fællesskab med andre voksne. Der er kaffe på kanden, hyggesnak og god stemning - og alle er velkomne.

 

 

 

 

 

 

Parkrun
I 20 lande verden over og med 3 millioner registrerede deltagere, er der hver weekend Parkrun. I Randers har vi Nordre Fælled Parkrun hver lørdag kl. 9. Her kan man løbe eller gå på en fastlagt 5 km rute og få taget tid - helt gratis. Kom og vær med!

 

Gratis retshjælp
Hver mandag kl. 10-12 kan du på Flyvervej 5 få gratis juridisk rådgivning ved Djurslands Retshjælp. Du kan få hjælp til de fleste juridiske spørgsmål - bare husk dine papirer. Du møder op i åbningstiden og trækker et nummer i køen.

 

 

 

Råd til huslejen
Alle beboere i RandersBolig har mulighed for at få økonomisk rådgivning. Du kan få hjælp til at lægge budget, til at søge forskellige tilskud og til kontak til kommunen og kreditorer. Kontakt Bjarke på 4214 8602 eller Mads på 2290 9388 og lav en aftale.

 

Børneklub i Vangdalen
Hver onsdag kl. 16.30-18.30 hold Red Barnet Ungdom børneklub i Vangdalen for børn i alderen 3-12 år. Det foregår i Ved Byskellet 3-7, kld. og her laver de frivillige forskellige aktiviteter for børnene. Der er ingen tilmelding og det er et gratis tilbud.

 

 

 

Talents of Tomorrow
Fritidsjobprojektet Talents of Tomorrow, som er et samarbejde mellem Bysekretariatet, Randers FC, UUR og Ungdomsskolen, starter endnu et undervisningsforløb op i starten af januar. Her skal bl.a. 10 unge fra Nordbyen lære alt om at få og beholde et fritidsjob.

 

Boligsocial naturvejleder
Claire Nielsen er blevet færdiguddannet naturvejleder. Det betyder at hun nu er klar til at lave endnu flere naturaktiviteter med udgangspunkt i Myretuen og Nordre Fælled. På hjemmesiden kan du se tips og tricks til aktiviteter - og månedens tip til aktivitet, som handler om at finde judasøre på Nordre Fælled. Stort tillykke til Claire.

 

 

 

Atletikcamp i vinterferien
I vinterferien er der Get2sport-camp i samarbejde md Randers Freja Atletik. Det foregår mandag og tirsdag i uge 7 kl. 12-16 på Langvang. Det koster 50 kr. at deltage. Der kommer en infoaften, hvor man kan blive tilmeldt, sidst i januar. Hold øje med opslag i opgangene og på facebooksiden.

 

Foreninger og andre i Nordbyen
I Nordbyen er der aktivt foreningsliv. Der er muligheder for at deltage i forskellige aktiviteter, som rollespil, motion, sociale aktiviteter og naturaktiviteter. Læs mere på vores hjemmeside under nyheder.

 

Instagram

Facebookside

Hjemmeside

 

Copyright © 2020 Bysekretariatet, All rights reserved.
Our mailing address is:
bysekretariatet@msbolig.dk
Bysekretariatet er som en del af boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden omfattet af RandersBoligs persondatapolitik, som du kan læse mere om her
 

 

Weltklasse!