Bysekretariatets nyhedsbrev - januar 2021

06-01-2021

 

View this email in your browser

 

 

Du modtager hermed Bysekretariatets månedlige nyhedsbrev. Her kan du læse nyt om aktiviteter og tilbud til beboerne i Randers Nordby.
God læselyst!

 

Der er igen åbent for take-away i Mad&Mad

 

Fællesspisning - sammen hver for sig
Mandag den 18. januar kl. 17 holder Bysekretariatet en online fællesspisning. Det foregår således:
· Maden afhentes i Beboerhuset Nørrebrogade 120 den 18. januar kl. 15.30-16.30.
· I inviteres til at deltage via en Messengergruppe, så du skal have Messenger og være klar kl. 17.
· Efter spisningen vil der være mulighed for at deltage i lege.
Menuen står på pasta i flødesauce med kylling, salat og brød og det koster 30 kr pr. voksen og er gratis for børn under 14 år (sammen med voksne). Tilmelding hos Mia på 4214 8607 senest den 15. januar kl. 9. Betaling over Mobilepay 336476.
 

Boblberg - hvad er nu det?
Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform, der samarbejder med landets kommuner og Dansk Røde Kors om at mindske ensomhed og bringe flere borgere ind i fællesskaber gennem fælles interesser.
På Boblberg kan man finde andre borgere i lokalområdet at dele interesser med i både fysiske og digitale fællesskaber. F.eks. kan man finde nye bekendtskaber, ligesindede, gåmakkere, kreative grupper og meget mere. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvilke former for fællesskaber man kan indgå i via platformen.
Onsdag den 27. januar kl. 14.00 kommer Anne-Sophie Erichsen fra Boblberg forbi Mad&Mad med et oplæg om platformen, og om, hvordan du kan finde nye fællesskaber igennem den.

Med forbehold for aflysning, hvis der fortsat er nedlukning pga. coronavirus.

 

 

 

 

 

 

 

Mad&Mad
Mad&Mad er åbnet igen efter juleferien, men pt. kun for take-away og med lidt andre åbningstider. Der er åbent tirsdag til torsdag kl. 12-17 og fredag kl. 11-13. Du kan se menuen og priser på Mad&Mads facebookside. I denne uge er der f.eks. risotto, chili con carne og svampesuppe med kylling og spinat på menuen de forskellige dage.

Brandkadetter
Der er plads til nye brandkadetter på det hold, der efter planen skal starte den 20. januar. Eneste krav er at du skal have mod på at prøve noget nyt og være i alderen 13-17 år - og have tid om onsdagen kl. 18-21 til at være sammen med de andre brandkadetter og lære om redning, brandslukning og alt det, der følger med at være en del af beredskabet. Kontakt Sonja på 4214 8604, hvis du vil prøve at være med.
Hvis nuværende restriktioner bliver forlænget, udskydes opstart af nyt hold brandkadetter.

 

 

 

Foreninger og andre i Nordbyen
I Nordbyen er der aktivt foreningsliv. Det giver mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, som rollespil, motion, sociale aktiviteter og naturaktiviteter. Læs mere på vores hjemmeside under aktiviteter, hvor du også kan finde en oversigt over hvor børn og unge kan gå til sport og andre fritidsaktiviteter.

Nørklecafé
Nørklecaféen holder indtil videre lukket for at forhindre smittespredning med coronavirus. Deltagerne er dog sammen hver for sig og mødes online. Når der åbnes op igen, er det mandag og torsdag kl. 9.30-12.30, du kan være med til hygge og socialt samvær over en kop kaffe i Mad&Mad på Flyvervej 5 - følg med på Bysekretariatets facebookside ang. hvornår der bliver åbnet igen.

 

 

 

 

 

 

Råd til huslejen
Alle beboere i RandersBolig har mulighed for at få økonomisk rådgivning. Du kan få hjælp til at lægge budget, til at søge forskellige tilskud og til kontakt til kommune og kreditorer. Kontakt Mads på 2290 9388.

 

Månedens tip fra Råd til huslejen
Vinteren er kommet med kulde og sne, og det kan derfor være fristende at skrue helt op for varmen. Men det koster og derfor er der et par tips til at spare på varmeregningen:
- Luft ud - frisk luft er lettere at opvarme

- Sluk for radiatorerne mens du lufter ud
- Overvej varm trøje og tykke sokker fremfor at skrue op på radiatoren

 

 

 

 

 

 

Godt nytår
Vi i Bysekretariatet ønsker alle beboere, samarbejdspartnere og andre venner et godt nytår.

Bysekretariatet er nu åbent igen efter juleferien - men for at forhindre smitte med coronavirus, kan du kun komme i Bysekretariatet, hvis du har lavet en aftale. Du kan finde kontaktoplysninger på medarbejderne her: bysekretariatet.dk/kontakt

Coronavirus
For at forhindre smitte med coronavirus er Bysekretariatet kun åbent efter aftale.
På vores facebookside deler vi information fra myndighederne - også på flere sprog - så følg med derinde. Det er også her vi slår op, hvis vi bliver nødt til at lave om eller aflyse aktiviteter.

 

 

 

Besøg vores hjemmeside bysekretariatet.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter i Nordbyen, læse det nyeste nummer af Nordbyposten eller se en film om det boligsociale arbejde.

 

Instagram

Facebookside

Hjemmeside

 

 

 

Copyright © 2020 Bysekretariatet, All rights reserved.

Our mailing address is:
bysekretariatet@msbolig.dk

Bysekretariatet er som en del af boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden omfattet af RandersBoligs persondatapolitik, som du kan læse mere om her
 

 
 


Bysekretariatet · Flyvervej 5, st. · Randers NØ 8900 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp

Weltklasse!