Ledige stillinger i Bysekretaratet

28-01-2021

Vil du være med fra starten af den nye boligsociale helhedsplan i Randers? Og har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads?

Vi søger 2 boligsociale medarbejdere

Bysekretariatet, der varetager den boligsociale indsats i Randers, søger to boligsociale medarbejdere til vores nye boligsociale helhedsplan.

Vi tilbyder et spændende arbejdsplads, med stor mulighed for selv at medvirke til at udvikle jobbets indhold. Du skal være med til at opstarte den nye helhedsplan og præge de fremtidige indsatser. Den kommende helhedsplan bygger videre på 12 års erfaring med boligsocialt arbejde i Randers.

Som boligsocial medarbejder er du ansat til at varetage udførende aktiviteter i forbindelse med helhedsplanen og øvrige projekter i Bysekretariatet. Du vil primært arbejde med børn, unge og deres familier for at øge deres trivsel og livschancer. Herunder særligt fokus på at styrke elevernes fremmøde i skolerne, familiekurser, mentorfunktion og uddannelsesvejledning til unge og deres familier.

Vi søger medarbejdere der:

  • brænder for at arbejde med sårbare børn, unge og deres familier
  • er god til at opnå kontakt og fastholde kontakten til beboerne
  • har stærke samarbejdsevner
  • er engageret og holder af en afvekslende hverdag
  • vil arbejde projektorienteret med fokus på målene
  • trives med at arbejde selvstændigt

 

I Bysekretariatet arbejder vi tæt sammen og har dagligt et tæt samarbejde omkring beboerne, vores indsatser og aktiviteter. Vi støtter hinanden i et uformelt og spændende arbejdsmiljø præget af højt fagligt niveau og engagerede kollegaer.

For at tilbyde vores beboere den bedst mulige indsats, skal teamet bestå af medarbejdere med forskellige faglige profiler og kompetencer. Vi forestiller os at du er lærer, pædagog eller socialrådgiver. Det vil være en fordel hvis, du har erfaring fra skoleverdenen og i arbejdet med sårbare børn, unge og deres familier.

Begge stillinger er på 37 timer med tiltrædelse pr. 1. april eller snarest herefter. Der er tale om en tidsbegrænset projektansættelse i 4 år, med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem HK og BL. En del af arbejdstimerne er placeret i eftermiddags- og aftentimerne.

Send din ansøgning til os, med fokus på at beskrive hvad din særlige motivation er for at søge stillingen.

Ansøgningen sendes pr. e-mail til Nantana Andersen nan@msbolig.dk hurtigst muligt. Ansøgningerne vil løbende blive vurderet. Ansættelsessamtalerne afholdes i uge 8. For eventuelle yderligere oplysningen om stillingerne kontaktes Sekretariatsleder Louise Hou Kragh tlf. 42148600 eller Projektleder Tine Jung tlf. 42148609.

Du kan læse mere om arbejdet i Bysekretariatet på: http://bysekretariatet.dk/

Weltklasse!