Parkcafeen

 

I Parkcafeen på Flyvervej 5 kan beboerne i Nordbyen for små penge købe sig et lækkert og nærende måltid mad. Der er altid kaffe på kanden (en kop koster 2 kr) og du kan slå dig ned og læse dagens gratisavis og få en snak med andre beboere fra området, eller udfordre nogen til et spil bordfodbold eller brætspil. Der er et legehjørne for børnene, og der er også mulighed for at låne en computer og udveksle bøger. Hver mandag og torsdag kan du deltage i Nørkleklub kl. 9.30-11.30 og Åben Café kl. 13-15 i Parkcafeen. Der holdes også andre arrangementer og fællesspisninger i Parkcafeen.

Åbningstider:  mandag-torsdag kl 8.30 til 13.00 og 15.00 til 18.30, fredag kl 9.00-11.00.

Parkcafeens køkken er et uddannelsestilbud for elever fra Randers Produktionshøjskole. Mandag til torsdag serverer eleverne morgenmad, frokost og aftensmad og om fredagen brunch. Der er også mulighed for mad ud af huset. Du kan kontakte Parkcafeen på tlf. 2339 3455 eller 2339 3111. 

Serveringstider:
mandag-torsdag:
kl. 08.30-10.00 morgenmad
kl. 11.30-12.30 frokost
kl. 17.00-18.00 aftensmad
fredag: kl. 09.00-10.00 Brunch (der serveres ikke andre måltider om fredagen)

Priser:

Morgenmad (bolle med pålæg) 7 kr
Dagens salat 15 kr
Sandwich 22 kr
Dagens ret 35 kr
   - for børn u. 14 år 15 kr
Brunch (kun fredag) 35 kr
Emballage til mad ud af huset 5 kr
Madbilletter 11 stk. 350 kr
Sandwichbilletter 11 stk. 220 kr
Der kan betales med kontanter eller MobilePay.
 
Menu:
 
Uge 8
Mandag 19/2
Frokost: Tærte med salat
Aften: Kalkunschnitzel med ris og sauce
Tirsdag 20/2
Frokost: Boller i karry med ris
Aften: Fiskefrikadeller med persillesovs
Onsdag 21/2
Frokost: Koteletter med kartofler og grøntsager
Aften: Hamburgerryg med bernaisesauce
Torsdag 22/2
Frokost: Pariserbøf
Aften: Buffet
Fredag 23/2
Brunch
 
Uge 9
Mandag 26/2
Frokost: Flæskestegsburger med ovnkartofler
Aften: Oksebryst med kartofler og sur/sødsovs
Tirsdag 27/2
Frokost: Lukket pga. kursus
Aften: Lukket pga. kursus
Onsdag 28/2
Frokost: Kylling med ovnkartofler og sauce
Aften: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Torsdag 1/3
Frokost: Kødsovs med pasta
Aften: Buffet
Fredag 2/3
Brunch
 
Uge 10
Mandag 5/3
Frokost: Varm kartoffelsalat med kyllingefrikadeller
Aften: Hakkebøf med kartofler og sovs
Tirsdag 6/3
Frokost: Pålægsbord
Aften: Hamburgerryg med flødekartofler
Onsdag 7/3
Frokost: Medister med kartofler og sovs
Aften: Fællesspisning: Påskefrokost (husk billet!!)
Torsdag 8/3
Frokost: Skinkestang med salat
Aften: Buffet
Fredag 9/3
Brunch
 
Uge 11
Mandag 12/3
Frokost: Biksemad med spejlæg
Aften: Karlsons fristelser
Tirsdag 13/3
Frokost: Fiskefilet med kartofler og persillesovs
Aften: Buffet
Onsdag 14/3
Frokost: Brændende kærlighed
Aften: Enebærgryde med ris
Torsdag 15/3
Frokost: Pizza med salat
Aften: Buffet
Fredag 16/3
Brunch
 
Uge 12
Mandag 19/3
Frokost: Porretærte på pastabund
Aften: Flæskesteg med kartofler og sovs
Tirsdag 20/3
Frokost: Kalvelever/frikadeller med kartofler og sovs
Aften: Buffet
Onsdag 21/3
Frokost: Fyldt kyllingebryst med ris
Aften: Torsk med kartofler og sennepssovs
Torsdag 22/3
Frokost: Stjerneskud
Aften: Buffet
Fredag 23/3
Brunch
Weltklasse!