Nye flotte udearealer i Nordbyen

Stort infrastruktur projekt i Jennumparken

Lørdag den 22. april 2023 inviteret boligafdelingerne i Jennumparken til indvielse af deres nye fællesarealer.

Det fornyede Jennumparken blev indviet med tale af bl.a. borgmester, Torben Hansen. Derudover var der pølser fra pølsevogn, kage og kaffe, blæseorkester, dj, ansigtsmaling og aktiviteter på de nye idrætsbaner.

Hele området er planlagt, så det i høj grad inviterer borgerne indenfor i området, hvor alle er velkomne til at benytte sig af de nye fællesarealer. I det nye centrale aktivitetsområde i Jennumparken er der bygget en padelbane, multibane og pannabane, samt udendørs fitness og parkour.

Padeltennisbanen kan bookes via et online bookingsystem af både beboere og ikke-beboere. Padelbanen kan bookes her: Book padelbane i Nordbyen
Banen kan benyttes i tidsrummet 8-21 efter forudgående booking. Man kan foretage én booking af gangen á en times varighed.