Randers Nord IF

Ny lokal idrætsklub åbner i Randers Nord: Randers Nord IF.

Påsken 2024 markerede begyndelsen på en spændende rejse for Randers Nord IF. Med udgangspunkt i fodboldbanen i Nørrevangsparken har klubben en klar vision: at bringe idræt tættere på hjemmet for børnene i området.
En del familier i det nordlige Randers har manglende kendskab til foreningslivet og de fordele, der følger med dette fællesskabet. Randers Nord IF er på en mission for at ændre dette ved at placere træningsfaciliteterne lokalt og dermed gøre det nemmere for børn at komme i gang med sporten.
Klubben drives af en gruppe af unge frivillige trænere, der alle har rødder i nærområdet. Ud over dette støttes klubben af otte “Ung træner”, unge ligeledes fra området der får deres første lommejob i klubregi.

Randers Byråd vedtog i 2021 en helhedsplan med det formål at udnytte Nørrevangsparken bedre og etablere flere aktiviteter. Efteråret bød på åbningen af flere baner til streetbasket, beachvolley og discgolf i byparken. Randers Nord IF er det seneste skud på stammen af initiativer, der er etableret i tæt samarbejde mellem Randers Kommune, DIF Get2Sport og Bysekretariatet.
Klubben ser frem til at byde endnu flere børn velkommen til idrætsverdenen, børn der ellers ikke ville have haft muligheden for at deltage.