Børn har sat nye farver på kunstskoven

Den røde tråd – ny og farverig kunst i Kunstskoven.

Så er der nye oplevelser til de nysgerrige og opsøgende gæster på Nordre Fælled.

For tredje år i træk har børn fra Nordbyen udsmykket kunstskoven med ny og farverig kunst.  Torsdag 16. maj 2024 blev institutionernes kreationer samlet i et stort kunstværk, da de små kunstværker blev hængt op på en rød snor, der var spændt ud mellem træerne. 

Først var børnehaverne i området forbi Nordre Fælled for at hænge deres kunstværker op. Senere på dagen kom fritidshjemmene og fuldendte helheden.

Projektet indgår i Al Verdens Kunst, der er et treårigt kunst- og kulturprojekt, der er støttet af Slots- og kulturstyrelsen med knap 1,2 mio. kr. Kunsten er centreret omkring Nordre Fælled og bygger på initiativer, der repræsenterer forskellige kunst- og kulturformer. Etableringen af kunstskoven i 2024 er sidste gang, hvor det bliver muligt at opleve børnekunst i det fri under Al Verdens Kunst.

For at finde kunstskoven kan du gå ind på Nordre Fælled ved infoskuret på Kompagnivej og følge stien ligeud. Kunstskoven befinder sig tæt på verdensmåls-portalen