Myretuen

Myretuen er for alle 

Myretuen er et bynaturrum, der fungerer både som et rum for formidling og forplejning, samtidig med at være et sted, hvor man kan hente forslag til besøg i naturen. Det ligger i skellet mellem by og vild natur, og bringer på den måde områdets beboere og andre besøgende tættere på naturen i Nordre Fælled.

Myretuen bliver ofte brugt som ramme for sociale mødesteder. Den er ofte besøgt af institutioner, foreninger, unge og familier.

Her er der både toiletter, vandhaner og mulighed for at lave mad.

Man kan ikke booke eller reservere Myretuen. Den er som udgangspunkt åben 24/7 og alle er velkomne til at bruge den. Hvis du planlægger en begivenhed for en gruppe i Myretuen, er det en god idé at kontakte Bysekretariatet så vi kan offentliggøre dine planer for andre. Du kan også få forslag til aktiviteter eller booke grej til bål og grill eller til naturaktiviteter.

Jeppe K. Svendsen

Boligsocial medarbejder
42 14 86 05
jks@msbolig.dk

Lej et højbed

Har du grønne fingre eller bare lyst til at have din egen urtehave? Så er Myretuens højbede ved Nordre Fælled den perfekte mulighed for at få jord under neglene. Kontakt Jeppe og hør mere.